сряда, 29 август 2012 г.

Маникюр с емоциики

   Здравейте момичета! Замисляли ли сте се, че в ежедневието си  и постоянното висенe в интернет използвате различни личица с емоции или така наречените емотикони? По този начин в общуването с хората показвате вашето настроение и емоции  в различните моменти. Е аз реших, че би било забавно да ги вмъкна и в маникюра си.


Разбира се избрах си само положителни емотикони, така че когато и да ги погледна да се усмихвам. За целта използвах като основа Flormar 429. На снимката стои доста по-светъл от действителния си цвят.


 За направата на емоцииките използвах черен и бял лак за рисуване на Golden Rose. 


Вижте с какви лесни за направа идеи можете да разнообразите ежедневието си и да ви накарат да се усмихнете по-често. А не е ли усмивката символ на щастие и здраве? Какво по-хубаво от това да се чувстваме щастливи? Можете да комбинирате маникюрът с очната линия на Essence, чиито цвят съвпада идеално с този на Flormar 429 . За нея подготвям специално ревю.

Прекрасен и усмихнат ден!

Поздрави!
Attractive Style

понеделник, 27 август 2012 г.

NOTD: Flormar 007


   Здравейте момичета! За съжаление лятото е към своя края, а с него идва лошото време, тъмните и по убити цветове. За това реших да се възползвам от последните хубави дни и да бъда по цветна. Избрах да направя своят маникюр в тревисто зелено, като използвах  Flormar 007.

   


   Тези две снимки да снимани на изкуствена светлина вечерно време. Реших да добавя малко блясък към матовия зелен лак и мисля, че се получи сполучлив акцент. Не натрапчив, нежен и същевременно избягах от едноцветното. За целта използвах брокатено-зеления лак на Catherine Arly.  



   Нанесох брокат  само върху безименния пръст, но прекрасно би стояло и на всички нокти. За качеството и на двата лака няма какво да коментирам. Издръжливи, покривки, голямо разнообразие от цветове за невероятно ниска цена от 2- 3 лв.

Какъв е вашият маникюр в момента?


Поздрави!
Attractive Style


неделя, 26 август 2012 г.

Продуктът, с който се сдобих най-трудно!

   Здравейте  момичета. Замисляли ли сте се с кой продукт сте се сдобили най-трудно? Е аз го направих и веднага се сетих за единичните сенки на Loreal - 009 Permanent Kaki, за които мечтаех от доста време. За съжаление в България се предлагат само 8 нюанса от тях  и точно зеления цвят отсъства от колекцията. Преди известно време се сдобих с  004 Forever Pink и останах страшно доволна от тях, супер издръжливи дори без основа за сенки.  

    


    Сенките са блестящо зелени. Стоят повече от прекрасно. Ели e снимала клип с тях, ето тук. Подходящи са освен за ежедневието, така и за някой специален случай като бал, парти, сватба, вечеря или някое събитие на което искате да изпъкнете, погледите да са във вас и да блестите с  красотата си. Качеството е повече от перфектно. Издържат цял ден и цяла нощ, без изобщо да се използва основа за сенки. Консистенцията му е такава, че по-лесно се нанасят с пръст, отколкото с четка или апликатор. Влюбих се в тях още преди да съм ги получила. Както знаете аз съм маниачка на тема зелено и имам страшно много сенки от този цвят, но определено тези са ми най-любими. Вижте как стоят нанесени върху ръката ми.

  



   Не сa ронливи, което им позволява да се носят на път. Имат си и капаче, което още повече  ги подсигуряват, че няма да има никакви поражения при пренасяне. Мога още много да ги хваля. Ако пътувате в чужбина и ги намерите, купете си ги няма да съжалявате! 


   А вие с кой продукт сте се сдобили най-трудно?

Поздрави!
Attractive Style

сряда, 22 август 2012 г.

Лакомия

   Здравейте момичета. Скоро се разходихме с моя приятел из "Метро" и още на входа имаше щандове с промоционални стоки. Попаднах на тези много сладки кукленски принадлежности за нокти:

    Разбира се нямах нужда от тях, пък и за цената си от 2,50 лв. с ДДС просто е изключено да са качествени, но толкова много ми харесаха, че нямаше как да ги пропусна и да не си ги купя. Както се казва проявих "лакомия и чревоугодничество" към тях. Няма никакъв смисъл да купуваме и да се зариваме с излишни вещи все пак и затова гледам да си купувам само неща, от които наистина се нуждая. Но всяко правило си има изключение, предвид ниската си цена, просто не успях да им устоя. Дръжките са им са като куклички, а като ги обърнем, се обръщат и те, т.е. имат си гръб. 


    Разбира се веднага ги изпробвах. Пилата е доста едра, може да се използва за пилене на изкуствени нокти. Нокторезачката се оказа  страшно сполучива, реже идеално, без да създава неравности. Изпробвах я и за най-твърдите ми нокти (на краката). Ако трябва да я оценя ,бих и написала 6-ца. Пинсетата също се оказа сполучлива. Скубе добре, разбира се не е кой знае какво, но за цената си е доста хубава.
    Като обобщение: доволна съм от покупката си, върши добра работа. Разбира се не идеална, но тъй като очаквах положението да е доста отчайващо, надмина очакванията ми ( в положителен аспект).
Желая ви прекрасен ден , изпълнен с много усмивки!

Поздрави!
Аttractive style

събота, 18 август 2012 г.

Сенки за очи Flormar + очна линия на Impala

   Здравейте момичета. Ще отсъствам известно време, тъй като мисля да посетя морето, но преди това искам да споделя с вас впечатленията си от четворката сенки за очи на Flormar и очната линия на Impala. 



   От известно време чета из блоговете за тази палитра от четири цвята на Flormar. Купих си я поради няколко причини:


1. Много положителни мнения за нея.
2. Харесвам марката.
3. Цветовете са страхотни.
4. Търсех си палитра с неутрални цветове.
5. Побира се перфектно в чантата и е страшно удобна за път.
6. Палитрата е идеална за опушен грим.
7. Количеството е цели 14 г. и ще ми стигне за дълъг период от време.
8. Два от цветовете са блестящи, перлени, а другите два са матови.
9. Цената е повече от перфектна.
10. Позволява пресъздаването на по-специален грим ( вечерен или пък за някой специален случай).
От скоро я имам. Тепътва ми предстои да експерементирам с нея. Когато си я купувах я търсех да е в розовата опаковка, тъй като в ревютата на момичетата е такава. Много се учудих като я намерих в бяла опаковка. Веднага погледнах срока на годност, защото си мислех, че може да е някоя останала бройка от стара партида на производство. За моя огромна изненада палитричката е годна до 2016 година. След като си я купих обиколих други магазинчета и видях, че и там се предлагат в бяла опаковка. Успокоих се, че не съм си купила стар продукт.

Цветовете от дясно на ляво са: много светло блестящо жълто или по скоро цвят шампанско, до него светло матово розово, следван от перлено кафяво и накрая тъмно матово кафяво.  Цената и е 5 лв. Според  мен е страхотна "инвестиция". 

Очна линия на Impala
Опаковката е доста симпатична, поне според мен, въпреки че не е нищо особено. Съдържа 6 мл. продукт. Оприличили са я, че е с " копринена четка". Самата четчица е тънка и много удобна за нанасяне. От първия път ми се получиха много прецизни линии. Черна е, но не мисля, че е най- силното и наситено черно, което съм виждала. Издържа цял ден, без изобщо да се износи. Цената и е 3 лв. Както моливите за очи, така и очната линия на Impala, се оказаха много качествени. Ще продължавам да си ги купувам.


 Това е от мен за днес. Надявам се да съм била полезна.

Поздрави!
Attractive Style

четвъртък, 16 август 2012 г.

NOTD: Catherine Arly 917 + Perfect Graffiti (Напукващ се лак)

   Здравейте момичета! Помните ли така нашумелите от миналата година напукани маникюри? Специално за тях е посветена днешната ми публикация. 

  



   Избрала съм комбинацията от Catherine Arly 917 ( използвана за основа) и  Perfect Graffiti. На снимката не могат да се видят точните цветове, но затова аз ще ви ги опиша как изглеждат, за да добиете по-ясна представа.  Catherine Arly 917 е много сладък розово бонбонест или по-точно цвят диня, но не от най-ярките, а по скоро по светличък. Всеки път когато го погледна го асоциирам с бонбони и чак ми се иска да си отхапя от него. Доста е актуален за летния сезон. Беше ми фаворит доста дълго време, не че сега не е. Стои сладурско носен самостоятелно, но днес ми послужи за идеалната основа за напукващия лак. За качеството му няма какво да коментирам, както останалите лакове на тази марка е страхотен, издръжлив, плътен, дълготраен. Имам го от една година някъде и само леко се е посгъстил. Направо съм удивена от тази марка.




   Графитеният лак на  Perfect Graffiti е точно бебешко момичешко розово. Матов е, много лесен за употреба. Единственото правило, за да се получи този напукващ ефект е да се нанася само един слой, ако се мине отново с четката отгоре просто няма да се напука. След няколко секунди като магия почва да изчезва част от нанесения слой и готово. Най-накрая се минава с топ пак, за да се запечата. Много ефектно стои. От графитената серия на Perfect има още няколко цвята ( черен, бял, син, червен и др.). Предлагат се в стандартната си опаковка, както и в този мини вариант, който имам аз. Съдържа 6,5 мл. продукт. Взех си мъничкият, защото си мислех, че много бързо изсъхва и щеше да ми е жал да  го хвърля неизхабен, но се оказа  всъщност, че не е така. Купих си го заедно с този на Cathetine Arly 917. Все още е в перфектна форма за идеално нанасяне.


Бонус. Балсам за устни Nivea  Fruity Shine с цвят Pink Guava.


  Разкошен е, с мирис на нар. Понякога ми иде да си отхапя устните. Съдържа блестящи частици. Хидратира, пише че придава лек розов цвят на устните, но на мен изобщо не ми стои така. Бих си го купувала постоянно, но съм решила да изпробвам всичките балсами на Nivea и просто няма как скоро да си го купя отново.
  Това е от мен, надявам се да съм ви дала идея за разнообразяване на маникюра. Прекрасен ден от мен.
Поздрави!
Attractive Style


вторник, 14 август 2012 г.

NOTD: Catherine Arley 923

   Здравейте момичета! Днес ще ви покажа един мои много любим  лак. Тъй като е доста тъмен най-често го нося зимата, но като ми домъчнее за него независимо от сезона няма как да не се лакирам с него и да му се радвам през зялото време. Вижте го как стои:
( извинявам се предварително за качеството на снимкитe)


- Цвят. Цветът е тъмно кърваво червено. Съдържа сребристи блестящи частици, които на светлина го правят да изглежда не толкова тъмен, а по-скоро озаряващо и някакси привлича погледите.
- Покривност. Тук ще получи само похвали. Много е покривен, дори нанесен само веднъж стои прекрасно.
- Издръжливост. Всички лакове на тази марка освен прекрасните си цветове, ниската си цена, идеалната си покривност, могат да се похвалят и с трайността си. Нанесен върху ноктите издържа около 5-7 дни, като ще са износени само връхчетата. Този лак го имам вече година и половина и още не е засъхнал. Като се замисля имам доста от тях от бая време и консистенцията изобщо не им се е променила. В най-лошия случай може да е станал с една идея по гъстичък.


- Съдържание. Както всички лакове на тази марка съдържа 14 мл. продукт.


   Снимките са правени на петия ден от поставянето на лака. Ако ви притесняват по някакъв начин сребристите блестящи частици, марката предлага и изчистен вариант на същия цвят с номер 179. 
   Надявам се да съм била полезна. Присъединете се и към Facebook страницата ми тук. Пишете ми и на е-майл: attractivestyle@abv.bg

Поздрави!
Attractive Style



сряда, 8 август 2012 г.

Лосион за почистване на грим на Bioten

   Здравейте момичета. Както обещах в публикацията си за "Новата спирала на Maybelline- ILLEGAL Length mascara ",  съм ви подготвила отделно ревю за този прекрасен лосион за почистване на грим на Bioten.

 


    За пръв път си купувам продукт на тази марка. Разхождах се из ДМ като специално си търсех почистващ лосион за грим, който да е подходящ както за отстраняване на цялостния грим на лицето, така и за най-деликатната част - очите. Много продукти щипят или дразнят по някакъв начин очите, ако специално не са предвидени да почистват точно тази част от лицето.  На опаковката на Bioten пише цитирам: " Ефективно почиства деликатната област около очите с подхранваща комбинация от естествени активни съставки." Да тук съм напълно съгласна, идеално премахва грима и най-важното не дразни очите. 
    Допълват още: " Протеините от памук подхранват ефективно миглите и намаляват раздразнителността на кожата. Витамин В5 поддържа нейната еластичност." Да ви кажа честно изобщо не съм забелязала промяна в състоянието на миглите ми. По принцип нямам проблеми с кожата и съм прекалено млада, за да усетя някаква разлика в еластичността и след употребата на този продукт.
     Миризмата му е страхотна, ухае на свежест, напомня ми на някой душ гел, но в момента не мога да се сетя на кой точно. Консистенцията му е страхотна, изобщо не е мазна, по скоро мога да я оприлича на тоник за лице. След като изчистя гримът си, чувствам кожата си чиста и свежа. Цената му е около 4 лв. Съчетавайки качеството му с ниската цена, наистина този продукт става предпочитан от мен. Препоръчвам ви го.
     Това е от мен за днес. Надявам се да съм била полезна. Ако още не сте се присъединили към страницата ми във Facebook, можете да го направите сега линк . Желая Ви прекрасен и успешен ден.

Поздрави!
Attractive Style

понеделник, 6 август 2012 г.

Catrice Defining Duo Blush- Apricot Smoothie

   Здравейте момичета. Тъй като сме в разгара на лятото и обожавам да нося прасковени и коралови продукти, било то ружове, червила, дрехи или аксесоари, съм Ви подготвила публикация за един прекрасен  руж от серията на Catrice Defining Duo Blush с цвят Apricot Smoothie. От доста време чета из блоговете суперлативи за него и най-накрая се реших да си го купя. Перманентната серия на Catrice Defining Duo Blush се състои от четири нюанса. Този, който аз си избрах е прасковен.





 Ружът е разделен на два цвята, единият е прасковен, а другият малко по-розовеникъв. Съдържа ситно смени блестящи частици, който обаче не се забелязват когато се нанесе. Може да се се носи поотделно, но лично на мен ми допада повече, когато ги слея двата цвята. На лицето стои закачливо, със сигурност не натрапчиво, дори ако се прекали с нанасянето му, няма да изглежда смешно или прекалено силно. С една дума позволява наслояване. На кожа с тен стои прекрасно, тъй като я освежава и кара лицето да изглежда здраво и сияещо.

  Опаковката му е прозрачна, пластмасова. Поне на мен ми изглежда стабилничка. Съдържа 5 грама продукт, който е достатъчен за дълъг период от време. Размерите му позволяват да се носи в козметичния несесер. Цената му  е 7,20 лв. От както си го купих само него ползвам и усещам как ми става един от любимите продукти.
 Желая Ви един прекрасен, летен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти.

Поздрави!
Attractive Style

неделя, 5 август 2012 г.

Сет в синьо

Здравейте момичета. За днес съм Ви приготвила една кратка публикацийка за един много носен от мен и любим сет в синьо. Състои се от гердан, обеци и гривна.


 Много си падам по всякакви висулки закачени на гривнички или пък на герданчета или на обеци, на ключодържатели, колани, чанти, портмонета, телефони и  общо взето навсякъде, където могат да се  сложат. Виждала съм дори и на гланцове и честно да Ви кажа сериозно се замислих дали да си купя един.

  Материалът, от който са изработени е кожа и велур, доста здрав. На гердана са окачени висулка листо, сърчице и плочка с издатина, която прилича на камък, но от метал. На него също е окачен тъмно син камък. 


 Гривничката може да се регулира и на нея също има окачени две сърца катинарчета,  една висулка, която е знака на хипитата и два кръста.



Обеците са като халки, но доста по големички. Доста са леки, закопчалката е стабилна и трудно биха се откопчали и изпаднали. 


 Този сет е много подходящ за летния сезон, в който ни се носи все по цветно и шарено. Идеален е за освежаване на едноцветни дрехи или път тези, който са в по-убити цветове.
Това е от мен , желая Ви един прекрасен и усмихнат ден.

Поздрави!
Attractive Style

Новата спирала на Maybelline- ILLEGAL LENGTH Маscara

Здравейте момичета ! С малко закъснение днес ще ви разкажа за впечатленията си от новата спирала на  Maybelline - ILLEGAL LENGTH, Mascara Fiber Extension.


1. Външен вид.

Интересното на тази спирала е външният вид. Както сами виждате е извита, не знам защо, но някакси  я асоциирам   с лък. Първоначално се притеснявах дали ще е удобна за ползване и за щастие съмненията ми се опровергаха и се оказа наистина доста лесна за употреба. Опаковката е сива с розово-цикламени надписи.

2. Съдържание.

Спиралата не се отличава от другите с количеството си, тъй като съдържа 6,9 мл. продукт. 

 3. Четката.        

Относно четката бях много скептична, тъй като изобщо не харесвам тези с косъмчетата. Пробвала са доста спирали с такива четки, но изобщо не могат да направят миглите ми да изглеждат добре. Или се спластяват и не могат да се разделят добре, или изглежда все едно изобщо не съм си слагала спирала или пък в стремежа да разделя миглите си една от друга се получава преслояване, което изглежда ужасно грозно. Вместо да се добие ефекта на отворено око, на мен се получава ефекта на "цапаница". Все едно съм се оставила в ръцете на някое малко детенце да си поиграе и да ме наклепе изцяло. Може би проблемът е в мен, но така или иначе, това не ме спря да изпробвам тази на Maybelline - ILLEGAL LENGTH Маscara.  Както виждате с доста предубеждения си я закупих. Гледайки я накриво започнах да я нанасям. И хоп, като по чудо се получи страхотно. Тъй като спиралата е с удължаващ ефект, направи миглите ми да изглеждат дълги, а това не ми се беше случвало с друга спирала, освен с любимата ми  на Oriflame Wonder lash mascara.  




4. Трайност.

Относно трайността, мога само да я хваля. На рождения си ден бях с нея и издържа чак до другия ден привечер, без изобщо да се натроши, излющи или пък да почне да се рони. През сялото време изглеждаше все едно току що съм я нанесла. От тогава всеки ден само нея използвам.

5. Цена.

Лично аз си я закупих за 9 лв., тък като беше на промоция. Сега мисля, че вече си е с постоянната цена около 13- 15 лв. не знам точно, ще ви излъжа.

6. Заключение.

Момичета, задължително пробвайте тази прекрасна спирала. Въпреки, че бях доста скептична към нея, успя да ме зарадва и да ме накара да променя малко мнението си за четките с косъмчета. Мисля, че си заслужава да инвестирате в нея. Аз отново  бих си я купила.

 Бонус- лосион за почистване на грим на  Bioten. 

 За по-лесно почистване  на спиралата или какъвто и да е било грим, Ви предлагам лосиона за почистване на грим на Bioten. За него ще направя отделно ревю. 



Надявам се да съм била полезна. Хубав и слънчев следобед.
Ако още не сте се присъединили към страничката ми във Facebook, можете да го направите сега линк. Можете да ми пишете и на е-mail: attractivestyle@abv.bg
Поздрави!

Attractive Style

четвъртък, 2 август 2012 г.

ТАГ " Седемте смъртни гряха в козметичните продукти/красотата "

Здравейте момичета! Открих още един ТАГ  на  блогърката Силва на тема " Седемте смъртни гряха в козметичните продукти/красотата". Страхотна идея, за което я поздравявам. Ето и моите отговори!


1. Алчност
Кой е най-евтиния козметичен продукт,който притежаваш?А най-скъпият?
    Не бих могла да се похваля,че притежавам скъпи продукти. Ако изключим парфюмите, най-голямата ми инвестиция е за палитрата ми с 120 цвята. Най- евтиният ми продукт e лакочистителят на Forte.

2. Гняв
С кой козметичен продукт имаш love/hate връзка ? И с кой си се сдобила най-трудно?
    ФДТ, понякога ми натежава върху лицето или просто мисълта за него ме кара да го чувствам така, но ефекта след нанасянето му е страхотен, кожата ми изглежда идеална, с равномерен тен и без зачервявания или други недостатъци по кожата.
    Най-трудно се сдобих със зелените единични сенки на Loreal - 009 Permanent Kaki. Нямаше ги в България, дълго време ги издирвах и накрая чаках да пристигнат чак от Русия.

3. Чревоугодничество
Кой козметичен продукт, който притежаваш е най-вкусен?
    Повечето ми червила и гланцове са много вкусни. Когато си ги купувам винаги ги помирисвам, тъй като имам непоносимост към гадно миришещите продукти.

4. Мързел/ Леност
Кой козметичен продукт пренебрегваш защото те домързява ?
  ФДТ и понякога базата за грим или сенки.

5. Гордост
Кой козметичен продукт ти дава най-голямо самочувствие?
  Коректор, тъй като прикрива недостатъците ми и понякога може да замести изцяло ФДТ.

6. Похотливост
Кое е нещото което намираш за най-привлекателното в мъжете?
  Очите и усмивката за мен са най-важни. Има парфюми, които просто ми действат като афродизиак.

7. Завист 

Кой козметичен продукт бихте искали да получите като получите като подарък ? 
   Warm палитраta на Coastal Scents както  и хайлатъра и течния руж на Мас.

Това е от мен момичета. Желая ви едни прекрасен ден, изпълнен с вълнуващи моменти.
Присъединете се и към страничката ми във Facebook тук. За повече контакти може да ми пишете и на емайл  attractivestyle@abv.bg

Поздрави!
Attractive Style

сряда, 1 август 2012 г.

Какво си самоподарих за рождения ден?

    Здравейте момичета! Как си прекарвате лятото? Аз съвсем скоро имах рожден ден и разбира се нямаше как да не си самоподаря подарък. Изкарах си прекрасно, празнувах го цели четири последователни дни. Голям купон. Бях организирала на партито игри за надпиване, имаше и награди за спечелилите. С една дума се получи незабравим за мен празник.

   От доста време си търся бели маратонки, които да приличат на обувчици, за да мога да ги нося не само с анцунг, ами с повече тоалети. Обикаляйки по магазините реших да отскоча до  Sofiq Оutlet Center и да посетя Adidas. За мое огромно съжаление обаче всички номера дори и 36 ми бяха големи. Там работи моя много скъпа приятелка и ми извади от склада няколко модели чанти.  Веднага си харесах тези от колекцията на Мissy Еlliot. 
     

   

 Страшно е удобна. Побира доста неща. Стана ми една от любимите чанти, като се има в предвид, че съм им голяма фенка и притежавам скромната  колекция от  над 60  броя, като всяка една от тях си я нося с голямо удовотвие. Разделила съм си ги на категории: зимни, летни, спорти, елегантни, ежедневни, мини чантички,  имам и за официални (изискани) случаи, които са купени специално за някоя рокля или пък за обувки и т.н. Подредени са по цветове. Какво да ви кажа, аз съм типична маниачка на тема аксесоари и всякакви женки изкушения.

 
   Обожавам да съчетавам дрехите с  обувките, гримът, бижутата, маникюрът, педикюрът и всевъзможните аксесоари. Много ми харесва крайният резултат, разбира се не трябва да се получава ефекта на "претруфена и накичена елха". Обичам да съм всеки ден различна и по този начин разнообразявам ежедневието си и си подсилвам както настроението, така  и самочувствието.
   А вие момичета, обичате ли чантите? Много бих се раздвала да видя и вашите. Изпратете ми снимка на ваша любима чанта или аксесоар на емайл attractivestyle@abv.bg, а аз ще направя отделна публикация за вашите любими глезотийки.
Ако не сте посетили страничката ми, можете да го направите тук.
Прекрасен и усмихнат ден.
Поздрави!

Attractive Style