четвъртък, 28 март 2013 г.

Крем сенки Manhattan Carnival

   Здравейте красавици. Днес ще посветя поста си на едни прекрасни крем сенки на Manhattan, които ми бяха  любезно предоставени от Таота България. Целта им е да изпращат продукти на блогърките, а те на своя страна да напишат своите впечатления под формата на публикация или ревю. Искам изрично да подчертая, че по никакъв начин фирмата не ми е повлияла на мнението и всичко, което ще напиша са лично мои впечатления. Ще започна с външния вид. Продуктът се съдържа в стандартна опаковка от 5 мл. Предлагат се в четири цвята- зелен, син. кафяв и малина.  Моите са зелени. Препоръчителната цена е 8,40 лв.

   Много наситени и дълготрайни са, имат красив металически блясък. Лесно се нанасят, като масло са. Имат си апликаторче, което лично на мен ми допада и успявам да ги нанеса прецизно. Ако не ви е удобно апликаторчето, спокойно можете да ги нанесете и с пръст. Прекрасно стоят на клепача, позволяват да се носят сами, както и да се правят всевъзможни  комбинасии с сенки, молив, очна линия или каквото се сетите, и което ви харесва на вас. Обикновено когато става дума за течни или крем сенки винаги възниква въпроса за линийките   и браздичките, които се получават върху  клепача или под него. За да избегнете този проблем, когато нанасяте сенките изчакайте със затворен клепач няколко секунди, за да засъхнат и да не се получат черти.


    Както казах са дълготрайни. Когато съм използвала база под тях, те не мърдат цял ден, но без база след няколко часа започват да изчезват. На слънчева светлина стоят разкошно. Зеленият цвят ми е любим и бях особено щастлива, когато ми изпратиха именно тях. Използвала съм ги често, като в повечето случаи в ежедневието си. Ако ви идва малко в почете прекалено цветния грим за всеки ден, можете да ги използвате за някое специално събитие или празник или просто когато искате да изглеждате различно. Обичам да нося сенките в комбинация с тези разкошни синьо-зелени сенки на Essence - happy hour 30, поставям ги във външната част на клепача, както и в сгъвката. 


   В основата на окото обичам да нанасям тези светло зелени сенки на Catherina Arley №16, а понякога очертавам окото си и със зелената очна линия на Sephora №11. Получава  се едно много нежно преливане на цветовете. Като аксесоар към гримът и дрехите можете да добавите и шалче. За завършек на цялостната визия, можете да се лакирате с този зелен лак на Catherina Arley № 803. Ето и идея за маникюр тук.


    Надявам се да съм била полезна. Ще се радвам да се присъедините към  Facebook страницата ми, както и да ми пишете на е-майл: attractivestyle@abv.bg.

 Поздрави!
Attractive Style


6 коментара:

 1. Страхотен блог! Последвах те, ако искаш разгледай и моя :)
  http://quitealooker.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 2. http://glezla.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

  :) ТАГ, в който се надявам да приемеш да участваш.

  ОтговорИзтриване
 3. Много интересен цвят :)
  Аз също те тагнах
  Клик || Girls Temptations

  ОтговорИзтриване
 4. и аз те тагнах - http://beautysuitcases.blogspot.com/ ;)

  ОтговорИзтриване
 5. Здравей! Имаш номинация и от мен http://icemagi.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

  ОтговорИзтриване
 6. Здравей, тагнах те за liebster blog award.
  http://sunday-fairytale.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

  ОтговорИзтриване