неделя, 1 юли 2012 г.

Супер лесен двуцветен маникюр

   Здравейте момичета. Как сте? Днес реших да ви покажа своя маникюр, който бе специално изготвен по случай имения ми ден. Поздравявам всички празнуващи на прекрасния празник "Свети Петър и Павел" с малко закъснение. Да сте живи и здрави, много обичани, успяли, красиви и нека ви се сбъднат всички мечти. Ето как изглежда завършеният маникюр:


   Много ми харесва как изглежда комбинацията от блестящо зелено с блестящо сиво.
Продуктите, които използвах за направата на маникюра са:


   Най-отгоре е топ лака на Impala. Страшно съм доволна от него. Запечатва, придава красив блясък, не се лющи лесно, траен е. Препотървам го. От ляво на дясно първият продукт е маслото за оменкотяване на кожички и укрепване на нокти. За него бих казала, че е незаменим продукт, тъй като наистина кожичките ги прави толкова меки,че не е нужно да се изрязват, а само леко да се избутат.  Използва се няколко пъти седмично на чиста повърхност (без лак по ноктите), освен плочката на нокътя се нанася и върху кожичките. След което с кръгообразни и масажиращи движения се втрива и се държи за около 15 минути, после със салфетка се премахва. Много често го използвам и след като си направя маникюра, като го нанансям по краищата на нокътя и по кожичките. Вторият продукт е Calcium Gel na Perfect, следва зеленият блестящ лан на Catherine Arliy № 803; до него е сивият блестящ лак на Catherine Arliy с № 667; и накрая са белия и черния лак за рисуване на  Golden rose с № 101 (бял) и № 106 (черен).

  - Първата стъпка е оформянето на ноктите, нанасянето на олиото и база (основа) за нокти. След което нанасяме зеленият и сивият лак от основата до средата на нокътя , като редуваме цветовете на всеки един от пръстите, ето така изглежда:


- Втората стъпка е запълването на празната половина на нокъпя с обратния цвят на вече нанесения:


- Третата стъпка е повтаряне на цветовете. Както сами забелязвате  се е получило неравномерност. Моето предложение да се справим с това е като  нанасем   бяла и черна черта по средата на самия нокът, като ги редуваме на всеки пръст. По този начин ще се отделят цветовете един от друг и ще изглежда есетечески завършен маникюр. След като засъхне нанасяме топ лак и олио по желание. Ето го и крайния резултат:

  За лаковете на Catherine Arliy бих казала, че са страхотни. Предлагат се в огромна селекция от цветове. Толкова голямо разнообразие на нюанси имат, което никоя друга марка не предлага. Относно качеството мога само да ги похваля. Издържат ми доста повече време от тези на Flormar.  Много ми харесва това, че се предлагат в цели 14 милилитра, за скромната цена от 2,50 лв. Зеленият и сивият лак ги имам повече от година и половина и изобщо не са се сгъстили или почнали да изсъхват. Не съм виждала друда марка да предлага толкова блестящи нюанси, които на слънце хем блестят, заради броката в бях, хем променят цвета си. Те са моите любими хамелеончета. Препоръчвам ви ги, няма да съжалявате. Ако искате да разнообразите ежедневните матови, лъскави, прелеващи се цветове, купете си някои лак от блестящата серия на Catherine Arliy.  Ако сте ценители на педикюра или пък обичате да комбинирате маникюр с педикюр, можете да изпозвате предложението ми, както за ноктите на ръцете, така и за краката. Надявам се да съм била полезна.

Поздрави!
Attractive Style

Няма коментари:

Публикуване на коментар