петък, 16 януари 2015 г.

Най-щастливата жена

Здравейте скъпи мои читатели,

 Честита нова 2015 година, нека тя ви донесе много радост, сбъднати мечти, Любов и най-вече здраве, за да можете да се насладите на всеки един миг.

   Като блогър приемам всеки един от вас като част от себе си и затова реших да споделя с вас най-щастливият миг в живота ми. Няма въобще да увъртам и директно ще ви покажа снимка, от къде започна моята приказка. 

  Всяко момиче още от дете мечтае за приказния ден, в който ще срещне принцът на бял кон и той ще я отведе в замъка си и ще я направи своя принцеса. Като приказка започна моя живот в момента, в който моят избраник поиска да се омъжа за него. Думи нямам, с които да ви пресъздам емоцията, която изживях тогава. Пожелавам всяка една от вас да почувства и изживее тази емоция, защото тя е неописуема и хиляди пъти по-силна и чувствена от най-смелата ни мечта за този миг. Сякаш света изчезва и в него сте само вие двамата. Сякаш живеем само и само за да почувстваме такава емоция. Не ме разбирайте погрешно, не е най-важното на света да ви направят предложение за брак, най-важното и трудното е да откриеш правилния човек и именно той да ви поиска и да сте готови с него да остареете и да споделите живота си заедно.
   Както може би се очаква в главата ми се върти само мисълта как да организирам най-важният ден в живота ни, денят в който ще кажа ДА на любимия ми пред целия свят и нашата любов ще бъде узаконена. 

  Започнахме с годеж, ето ви малко снимки от там. Избрах си къса бяла дантелена рокля с дълъг ръкав, защото годежът ни се състоя през Декември. Накъдрих косата си с маша, направих си грим и маникюр и бях готова.




 



Поръчахме си торта за специалния ден :)



С много трепет и сладко вълнение се отправихме към ресторанта. С усмивки на лицата,  наздравици и снимки увековечихме нашият годеж, нашата първа крачка към семейния живот.



Ще се радвам и вие да споделите с мен вашият най-щастлив ден и да ми дадете идеи за сватбата. Ако ви е интересна "сватбената тема" мога да споделям с вас детайли около самата организация за сватбата.

Целивки,
Attractive Syle!



7 коментара:

  1. Честито! Много се радвам за вас, нека емоциите, които си изпитала сега да бледнеят пред щастието, което ви предстои :)
    пс: Изглеждаш страхотно! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честито! ^^ Пожелавам ви неземно щастие и много разбирателство! :))
    Днес открих блога ти и много се радвам защото е страхотен!
    Поздрави,
    Деси

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че ти харесва блогът ми :)

    ОтговорИзтриване
  4. Честито! Това е един от най прекрасните дни в живота на всяко момиче :) Желая ви много щастие,разбирателство и безкрайна любов.

    ОтговорИзтриване
  5. Честито, Поли!
    През лятото на 2014 и аз изживях същите емоции :) Скоро започнахме организацията за нашата сватба и ще ми бъде интересно да проследя как ще протича подготовката и при вас :)

    ОтговорИзтриване