петък, 16 януари 2015 г.

Зимен маникюр със снежинки

Здравейте скъпи мои читатели,

докато все още е студено и зимата е в разцвета си, реших да ви покажа две идеи за зимен маникюр със снежинки.





   И двата маникюра са базирани на френския маникюр, като за акцент избрах да имат на безимения и на палеца по една голяма снежинка. 




  Ето и продуктите, с които ги направих. За синята основа използвах лак за нокти от новата серия на Golden Rose Color Expert с номер 86. Като цяло съм доволна от него, покривен е, само едно нанасяне е напълно достатъчно, има хубав гланц, не е блестящ. Новото при тази серия е, че цвета на капачката съответства на цвета на самия лак, и другата особеност е, че съхне по-бързо. Единственото, което не ми харесва е трайността. Издържа около 2-3 дни и почва да се лющи по връхчетата, но за цена от 2,50 лв. си е добър продукт. Има голям избор от цветове.




  Снежинките са супер лесни и бързи за рисуване. Винаги са атрактивни. Можете да ги позиционирате върху целият нокът или само в единия край,  или да си направите няколко малки снежинки, изборът е ваш. Поставете ги там и където на вас ви харесва най-много. Въобще използвайте въображението си и се забавлявайте. Дано да съм успяла да ви вдъхновя поне малко.

До следващия път!

Целувки :)
Attractive Style







1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване