вторник, 16 октомври 2012 г.

Супер лесна ежедневна прическа

   Здравейте момичета, обичате ли плитките? Обожавам ги, все по актуални са  и се срещат във всякакъв вид прически, било то за някой официален повод, или пък в ежедневието, за  училище, лекции, работа, дори и за спорт. Напоследък съм доста заета, постоянно ходя на лекции и не ми остава почти никакво време да се накипря. Затова доста често нося косата си по този начин:


   Всъщност е супер лесна за правене. Трябва единствено да вържете косата си на висока опашка, след което взимате един кичур от долната и част и я увивате около ластика, докато не го скриете с косата си. За да се захване стабилно кичурът, на помощ идват най-обикновените черни фиби. Забивате ги под ластика, останалата коса от опашката сплитате на плитка и това е. 


   Ако предпочитате плитката да изглежда по обемна, издърпайте двете и страни, като започнете от горната и част. Много харесвам тази прическа, защото както виждате е супер лесна за правене, стои нежно  и създава впечатлението, че сте отделили доста време пред огледалото, а всъщност  е готова за около 5 минутки. Когато сте притиснати от времето и ангажиментите ви идват в повече, но все пак искате да сте различни, тази прическа е идеална за тези напечени ситуации.
   Дано съм била полезна и да съм ви дала идея как да се чувствате различни с малки усилия. Желая ви прекрасен  и изпълнен с усмивки ден.

Поздрави!
Attractive Style

4 коментара: