събота, 27 октомври 2012 г.

Новата ми козметична чантичка на Catrice

   Здравейте момичета. Този път реших да ви покажа новата ми козметична чантичка. Както знаете напоследък животът ми се променя из основи и с това ми се прииска да обновя някой свои вещи. Разбира се първият магазин, който разгледах най-обстойно беше ДМ. Наистина има прекрасен асортимент от продукти. Много харесвам козметичните чантички и като я видях тази на Catrice, просто не се стърпях и си я купих.



   Материята и е много приятна, мекичка и велурена. Има си реснички. Цветът е кафяв и идеално се слива със сезона. Всеки път като я погледна си представям  изсъхналите и капещи листа навън. Есента е красива и романтична. Влюбена съм в пътечката, която се образува от падналите листа и тунелчето от преплетените клони на дърветата. Навсякъде се прокарват нежни сливащи се цветове. Времето е още тихо и спокойно, атмосферата е омайна, сякаш във въздуха се носи аромата на  любовта. 





  Козметичната чантичка е страшно удобна. Не е прекалено голяма, но за сметка на това побира всички необходими за разкрасяване продукти. Наистина до така степен съм свикнала да нося винаги със себе си грим, огледало, пинсета, балсам за устни и т.н., че този несесер ми влезна веднага в употреба. Знаете колко е досадно когато ви трябва например червило и то се намира някъде из чантата ви и ви се налага да я преровите цялата, докато го намерите. Точно за това тези козметични несесери са много практични и удобни. Винаги, по всяко едно време, можете да откриете търсеният от вас продукт. Тази чантичка е много симпатична на външен вид. Над ресните и е щамповано името на козметиката, произвела го " Catrice cosmetics. До сега не бях срещала в редовната им серия подобни артикули. Наистина много си харесвам чантичката и ми носи само усмивки. Толкова ми допадна, че ми се искаше веднага да я удостоя с честта да я напълня с нови придобивки. Така и направих. Очаквайте следващата ми публикация на тема " Обновеният ми козметичен несесер ". 




 А вие обичате ли козметичните чантички?

 Ще се радвам да ми оставите коментар. Присъединете се и към Facebook страницата ми. Пишете ми и на е-майл: attractivestyle@abv.bg.

Поздрави!
Attractive Style

9 коментара:

  1. Честито! Аз съм събрала десетина без да се усетя, но любимите ми са 2 на Орифлейм - една Джордани голд и една лимитирана с моряшки райета :)

    ОтговорИзтриване
  2. хихи мерси :) Тази на Орифлейм съм я виждала , наистина е страхотна! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна е!!! Много е красива, честито! :) Аз гледах една на Катрис в Лили в тъмно синьо с цветни шарки, но тази не съм я виждала. От кой ДМ я купи? Явно навсякъде има различни модели и цветове :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мерсиии :) Много привлекателно звучи тъмно синьо с цветни шарки... Тази си я купих от ДМ от Германия :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладка чантичката и публикацията е много зареждаща с настроение:) Честита и да я пълниш с хубави гримчета :)
    Ще се радвам да погледнеш моя блог - http://beautysuitcases.blogspot.com/ ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Радвам се, че ти е харесала чантичката и публикацията. Знам го блога ти, страхотен е <3

    ОтговорИзтриване
  7. А вие обичате ли козметичните чантички?- да, много.

    ОтговорИзтриване