събота, 9 февруари 2013 г.

p2 Eyes base и p2 eye dream

   Здравейте момичета. Днес ще ви разкажа за две страхотни открития, който направих съвсем скоро. Това са p2 Eyes base и p2 eye dream.




   Ще започна с тази прекрасна база за сенки на p2. Опаковката е пластмасова с наподобяващо на метал капаче,  което също е пластмасово. Съдържа 5 мл. продукт. Малка и компактна е, лесна за пренасяне. На мен не ми допада това, че трябва да бъркам с пръст вътре, защото първо така се пренасят повече микроби, пък и когато съм с дълъг маникюр понякога част от продукта се завира под ноктите ми, което е доста неприятно. Това е единственият и недостатък лично за мен. Консистенцията и е като тази на Артдеко, но малко по-мазничка, което позволява по-лесно нанасяне. Относно трайността ще каза, че съм очарована от нея. Гримът ми не помръдва  цял ден въобще, докато не го премахна умишлено. Водоустойчива и дълготрайна е. Цената е супер, взех я за 2,75 евро. Препоръчвам ви я горещо. Ако я намерите не се колебайте и направо си я вземете.

    Малко лакомо от моя страна и с доста голямо любопитство се сдобих с тези невероятни сенки за очи на p2 eye dream. Много са кокетни и веднага хванала окото ми. 



    Сенките се състоят от две части. Едната страна е с бяло-прелени сенки на сиви и черни петна. Като се смесят цветът става прекрасно сребрист с лек нежен блясък. Другата половинка е с тъмно сив цвят, по скоро като графит, но с по-едри блестящи частици, който нанесени на клепача го правят да изглежда сякаш сме го посипали с малки звездички. 




   Могат да се носят поотделно или заедно, но също могат и да се смесят. В зависимост как ги използваме получаваме разнообразие от нюанси, кой от кой по-хубав. Днес бях с тях и не останах незабелязана. Нанесох ги след основата и изобщо не помръднаха и не се размазаха. Ето ги как изглеждат нанесени върху ръката ми поотделно.


Ето така изглеждат смесени:


   Моят цвят е 120 Crazy rush hour. За мое голямо учудване, тъй като  тази марка е още нова на пазара, предлагат голямо разнообразие от цветове и нюанси. Могат да се намерят единични, двойни, тройни, хамелеонови, матови, блестящи. Хвърлила съм око на още 3-4 от тях, но за момента се въздържам от повече покупки, защото имам изобилие от сенки и може би цял живот всекидневно гримиране пак няма да се изхабят. Става ми много мъчно когато изтече срока на годност на някой грим и трябва да го хвърля, а съм го използвала само няколко пъти. 
Тези два продукта ме накараха да ги обикна още от първото нанасяне и са кандидати да влезнат в класацията ми на топ любими продукти. Това е от мен за днес. Желая ви прекрасна вечер :)

   Подкрепете ме като се присъедините към Facebook страницата ми ето тук. Пишете ми и на е-майл: attractivestyle@abv.bg

Кой са вашите най-скорошни открития?




Поздрави!
Attractive Style










6 коментара:

  1. Гледах ги онзи ден тези р2 в ДМ-а до нас (живея в Германия) и много им се чудих, ама като чета какво си писала, ще се отбия тея дни да закупя нещичко хехе
    Аз си взех един ръкавички памучни да си спя с тях нощно време с кремче на ръцете и съм много доволна :)))

    ОтговорИзтриване
  2. yeeee, две български бюти блогърки в Германия (sun) И аз ги загледах и ръкавичките и кремчетата, хубави ли са? Доволна ли си от тях?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ръкавичките са много симпатични и са като втора кожа. Директно залепват за ръцете. Аз ползвам обаче кремче на Билка за ръце и не съм пробвала техните. Но определено кожата ми е много мекичка :))))
      Криси, не знам дали има онлайн техни неща... Но ще потърся и ще ти кажа :)

      Изтриване
  3. А някоя от вас дали знае от къде може да се купи тяхна козметика онлайн? Много искам да пробвам някои техни продукти :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Аз като бях в Германия си купих кремообразни сенки на тази фирма.. разкошни са <3 използвам ги и като основа..

    ОтговорИзтриване