понеделник, 9 юли 2012 г.

Бронзираща пудра за лице и тяло на Flormar

   Здравейте момичета. Преди няколко дни ми пристигна дългоочакваната пудра за лице и тяло на Flormar. Толкова много я исках, че като я получих, нямах търпение да я отворя и пробвам. Ето я и нея :


   Относно външният и вид на мен лично много ми  харесва. Златисто - бронзова пластмасова, вътре си има огледало, което е доста удобно за гримираме. Кутийката изглежда бая стабилна. Съдържа невероятните 33 грама продукт, което я прави най- голямата пудра, която някога съм виждала. В сравнение мога да дам една обикновенна пудра, която е някъде между 8-14 грама в зависимост от марката. Тази обаче е 3-4 пъти по голяма от останалите. На мен сигурно ще ми стигне за идните 6-7 години. Самата пудра е ситно смяна с блестящи частички, които придават много красив и свеж вид на лицето. За хора като мен, които  обожават  всякакви брокатени, лъщящи или блестящи продукти ще се влюбят в нея. Въпреки, че като се нанесе върху лицето или някъде другаде по тялото едва се забелязва този блясък, дори и на слънце. Цветът, който имам аз е BR02. На моята светла кожа седи идеално. Разбира се, не трябва да се прекалява с количеството. От същата серия има още четири цвята съответно BR01, BR03, BRO4, BR05. Доста ограничен избор, но все някоя ще ви пастне. Бронзиращата пудра е идеална за носене през лятото за оравновесяване на тена, тъй като фондютените се разтапят и това ги прави не добър избор през горещи дни. Много често се получава разлика между тена на тялото и на лицето, но с борнзиращата пудра това вече не е проблем. Ще имате тен, за който всеки ще ви завиди. Вижте колко красиво стои пресованото слънчице на пудрата :


    Относно трайността на пудрата само ще кажа, че надмина очакванията ми. Вчера цял ден бях с нея и си остана така както я бях нанесла още първият път. Тъй като е леко по тъмна на цвят от моята кожа, реших да я изпробвам и като руж. Наслоих малко повече около скулите и стоеше прекрасно. Много естествено, сякаш не съм ползвала  никакъв грим. Харесва ми също, че не изглежда брашнено по лицето ми. Първите ми впечатления са отлични. С удоволствие ще си я ползвам. Вижте колко е голяма в стравнение с 14 грамовият руж на Flormar. Като размери е точно като меденка. 



     В София е почти неоткриваема, затова си я поръчах от сайт. Цената и варира от 13 до 17 лв. Аз лично си я купих за 15 лв. В квартал Слатина, точно до зеленчуковия пазар има едно козметично магазинче. Там я има и цената и беше 13,40 лв. Заслужава си инвестицията.
Надявам се да съм била полезна.
  Ето ви и ревюто на Ида за този страхотен продукт. Тя си е купила цвят BR01. http://idaandmakeup.blogspot.com/2012/06/flormar-bronzing-powder-face-and-body.html

Можете да ми оставите коментар или да ми пишете в чата или на е-майл : attractivestyle@abv.bg Намерете ме и на страницата ми във http://www.facebook.com/pages/Attractive-Style/449815348376581.

Поздрави!
Attractive Style   

3 коментара:

  1. Здравей :)
    Имаш ли нещо против да добавя линк към твоята публикация в моята за същия продукт?

    Много е приятен блогът ти. Следя го отскоро :)

    ОтговорИзтриване
  2. Здрастии :) Разбира се, че може. Извинявам се за късния отговор, но чак днес сядам на компа :)

    ОтговорИзтриване
  3. Още един продукт към уишлистата ми :)

    ОтговорИзтриване