сряда, 4 юли 2012 г.

Ружовете на Flormar и четка за руж на Essence

   Здравейте момичета! В тези горещи дни избягвам да нося разтичащи се продукти, но за сметка на това не пропускам да изляза с любимите си ружове. Темата на днешната ми публикация са ружовете на " Flormar" както и четката за руж на Essence. Ето ги и тях:



 - Първият, за който ще ви разкажа е Р 113. Опаковката му е цикламено-лилава, пластмасова, нищо особено на външен вид. Съдържа 14 грама продукт, който лично на мен ще ми стигне поне за две-три години. Много е удобна за носене в дамския несесер. Взимам си го с мен навсякъде. Цветът е розовеникав с бежов подтон. Нанася се супер лесно, траен е. Изглежда на хора с тен невероятно красиво. Въпреки моята светла кожа, на лицето ми стои много свежо, озаряващо и някакси го прави да изглежда сияещо, което  е направо страхотно. Ружът съдържа  ситно смлени блестящи частици, но когато се нанесе изобщо не се забелязват. Съчетавайки прекрасното си качеството с ниската си цена от 5 лв. го правят перфектният руж.


 -  Другият ми любим руж на Flormar е с "оригиналното" наименование Р 115. Относно опаковката пак е пластмасова, бяла на цвят. Грамажът е отново 14 грама. Самият руж е разделен на две, половината е бежово-кафяв с леки блестящи частици. За моята кожа това е идеалният цвят, изглежда сякаш не съм слагала изобщо грим, стои много естествено с лек и свеж загар. Втората половина е прасковена. Страхотен цвят. Тази комбинация от двата цвята е просто уникална. Отива на всякаква кожа. Просто бяхме любов от пръв поглед. Бих си го купувала постоянно. Препоръчвам ви го с две ръце. Заслужава си да го имате, няма да съжалявате. А цената му отново е 5 лв. Съотношението на цена с качество го прави идеалния ръж и най-важното - подходящ за всеки джоб.

 - И накрая, но не на последно място съм избрала да ви покажа четката за руж на Essence. На външен вид изглежда много сладка. Дръжката е доста стабилна, пластмасова, удобна, побира се в козметичната чантичка идеално. Косъмчетата са невероятно меки, не се скубят. Te са розови на цвят, а  връхчетата им са черни. Поради скосената си част , може да се използва  не само за нанасяне на руж, но също така и за пудра и очертаване на контур, което я прави супер практична и многофункционална. Цената и беше някъде около 6 лв. Заслужава си да я имате.

Хубав и усмихнат ден!
Поздрави.
Attractive Style

4 коментара:

  1. И аз използвам тази четка и съм много доволна :) А за ружовете на Flormar още се чудя дали да ги изпробвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не им се чуди - много са хубави. По-добри от много по-скъпи такива.

      Аз имам другия цвят от тези двойни ружове № Р 116- розово и тъмно кафяво. Перфектен е за контуриране на скулите. Тези дни със сигурност ще си взема и прасковения.

      Изтриване
  2. Наистина са много хубави, ще ти харесат. Тези дни мисля да попълня колекцията си № Р 116 :)

    ОтговорИзтриване