неделя, 5 август 2012 г.

Сет в синьо

Здравейте момичета. За днес съм Ви приготвила една кратка публикацийка за един много носен от мен и любим сет в синьо. Състои се от гердан, обеци и гривна.


 Много си падам по всякакви висулки закачени на гривнички или пък на герданчета или на обеци, на ключодържатели, колани, чанти, портмонета, телефони и  общо взето навсякъде, където могат да се  сложат. Виждала съм дори и на гланцове и честно да Ви кажа сериозно се замислих дали да си купя един.

  Материалът, от който са изработени е кожа и велур, доста здрав. На гердана са окачени висулка листо, сърчице и плочка с издатина, която прилича на камък, но от метал. На него също е окачен тъмно син камък. 


 Гривничката може да се регулира и на нея също има окачени две сърца катинарчета,  една висулка, която е знака на хипитата и два кръста.



Обеците са като халки, но доста по големички. Доста са леки, закопчалката е стабилна и трудно биха се откопчали и изпаднали. 


 Този сет е много подходящ за летния сезон, в който ни се носи все по цветно и шарено. Идеален е за освежаване на едноцветни дрехи или път тези, който са в по-убити цветове.
Това е от мен , желая Ви един прекрасен и усмихнат ден.

Поздрави!
Attractive Style

Няма коментари:

Публикуване на коментар