сряда, 22 август 2012 г.

Лакомия

   Здравейте момичета. Скоро се разходихме с моя приятел из "Метро" и още на входа имаше щандове с промоционални стоки. Попаднах на тези много сладки кукленски принадлежности за нокти:

    Разбира се нямах нужда от тях, пък и за цената си от 2,50 лв. с ДДС просто е изключено да са качествени, но толкова много ми харесаха, че нямаше как да ги пропусна и да не си ги купя. Както се казва проявих "лакомия и чревоугодничество" към тях. Няма никакъв смисъл да купуваме и да се зариваме с излишни вещи все пак и затова гледам да си купувам само неща, от които наистина се нуждая. Но всяко правило си има изключение, предвид ниската си цена, просто не успях да им устоя. Дръжките са им са като куклички, а като ги обърнем, се обръщат и те, т.е. имат си гръб. 


    Разбира се веднага ги изпробвах. Пилата е доста едра, може да се използва за пилене на изкуствени нокти. Нокторезачката се оказа  страшно сполучива, реже идеално, без да създава неравности. Изпробвах я и за най-твърдите ми нокти (на краката). Ако трябва да я оценя ,бих и написала 6-ца. Пинсетата също се оказа сполучлива. Скубе добре, разбира се не е кой знае какво, но за цената си е доста хубава.
    Като обобщение: доволна съм от покупката си, върши добра работа. Разбира се не идеална, но тъй като очаквах положението да е доста отчайващо, надмина очакванията ми ( в положителен аспект).
Желая ви прекрасен ден , изпълнен с много усмивки!

Поздрави!
Аttractive style

6 коментара:

  1. Страхотно ще се опитам и аз да се сдобия с тях!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер, но ако си търсиш нещо качествено по-добре си вземи от Арт или от някой специализиран магазин :)

      Изтриване
    2. Мерси!Най-вече ме интересува пинцетата,доволна ли си от нея и долепват ли се връхчетата и плътно?

      Изтриване
    3. Долепват се, но пак ти казвам има доста по хубави от нея. Аз имам една, черна е на цвят, марката и не знам каква е, на нея и написано само това "С", цената и беше около 2 лв. Тя е най-хубавата пинсета, която съм виждала, стегната, плътно долепена и скубе прекрасно. Има ги навсякъде, срещала съм ги в кварталните магазинчета и в Карфур.

      Изтриване
  2. Наистина, доста сладурски са :Д

    ОтговорИзтриване