понеделник, 6 август 2012 г.

Catrice Defining Duo Blush- Apricot Smoothie

   Здравейте момичета. Тъй като сме в разгара на лятото и обожавам да нося прасковени и коралови продукти, било то ружове, червила, дрехи или аксесоари, съм Ви подготвила публикация за един прекрасен  руж от серията на Catrice Defining Duo Blush с цвят Apricot Smoothie. От доста време чета из блоговете суперлативи за него и най-накрая се реших да си го купя. Перманентната серия на Catrice Defining Duo Blush се състои от четири нюанса. Този, който аз си избрах е прасковен.





 Ружът е разделен на два цвята, единият е прасковен, а другият малко по-розовеникъв. Съдържа ситно смени блестящи частици, който обаче не се забелязват когато се нанесе. Може да се се носи поотделно, но лично на мен ми допада повече, когато ги слея двата цвята. На лицето стои закачливо, със сигурност не натрапчиво, дори ако се прекали с нанасянето му, няма да изглежда смешно или прекалено силно. С една дума позволява наслояване. На кожа с тен стои прекрасно, тъй като я освежава и кара лицето да изглежда здраво и сияещо.

  Опаковката му е прозрачна, пластмасова. Поне на мен ми изглежда стабилничка. Съдържа 5 грама продукт, който е достатъчен за дълъг период от време. Размерите му позволяват да се носи в козметичния несесер. Цената му  е 7,20 лв. От както си го купих само него ползвам и усещам как ми става един от любимите продукти.
 Желая Ви един прекрасен, летен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти.

Поздрави!
Attractive Style

2 коментара:

  1. Страхотно описание на продукта.Ще го пробвам и аз!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря!Пробвай го, мисля че в дрогерии "Лили" го има този нюанс на половин цена :)Ще очаквам с нетърпение отзива ти от него :)

    ОтговорИзтриване