събота, 18 август 2012 г.

Сенки за очи Flormar + очна линия на Impala

   Здравейте момичета. Ще отсъствам известно време, тъй като мисля да посетя морето, но преди това искам да споделя с вас впечатленията си от четворката сенки за очи на Flormar и очната линия на Impala. 



   От известно време чета из блоговете за тази палитра от четири цвята на Flormar. Купих си я поради няколко причини:


1. Много положителни мнения за нея.
2. Харесвам марката.
3. Цветовете са страхотни.
4. Търсех си палитра с неутрални цветове.
5. Побира се перфектно в чантата и е страшно удобна за път.
6. Палитрата е идеална за опушен грим.
7. Количеството е цели 14 г. и ще ми стигне за дълъг период от време.
8. Два от цветовете са блестящи, перлени, а другите два са матови.
9. Цената е повече от перфектна.
10. Позволява пресъздаването на по-специален грим ( вечерен или пък за някой специален случай).
От скоро я имам. Тепътва ми предстои да експерементирам с нея. Когато си я купувах я търсех да е в розовата опаковка, тъй като в ревютата на момичетата е такава. Много се учудих като я намерих в бяла опаковка. Веднага погледнах срока на годност, защото си мислех, че може да е някоя останала бройка от стара партида на производство. За моя огромна изненада палитричката е годна до 2016 година. След като си я купих обиколих други магазинчета и видях, че и там се предлагат в бяла опаковка. Успокоих се, че не съм си купила стар продукт.

Цветовете от дясно на ляво са: много светло блестящо жълто или по скоро цвят шампанско, до него светло матово розово, следван от перлено кафяво и накрая тъмно матово кафяво.  Цената и е 5 лв. Според  мен е страхотна "инвестиция". 

Очна линия на Impala
Опаковката е доста симпатична, поне според мен, въпреки че не е нищо особено. Съдържа 6 мл. продукт. Оприличили са я, че е с " копринена четка". Самата четчица е тънка и много удобна за нанасяне. От първия път ми се получиха много прецизни линии. Черна е, но не мисля, че е най- силното и наситено черно, което съм виждала. Издържа цял ден, без изобщо да се износи. Цената и е 3 лв. Както моливите за очи, така и очната линия на Impala, се оказаха много качествени. Ще продължавам да си ги купувам.


 Това е от мен за днес. Надявам се да съм била полезна.

Поздрави!
Attractive Style

8 коментара:

  1. Очната линия изглежда доста добре, може да я пробвам - напоследък все се оглеждам за интересни продукти на марката :)
    Аз тази година не стигнах до морето, затова му предай много поздрави от мен ;) Весело изкарване!

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля, че много ще ти хареса, пък и за 3 лв. си заслужава да си я купиш :) Вече съм на моренцето и то ти предава много поздрави и те чака следващото лято :)

    ОтговорИзтриване
  3. Имах очната линия и наистина много харесах четчицата й, но ми дразнеше очите и се наложи да я изхвърля. По принцип не съм с чувствителни очи, но тази ми щипеше и очите ми сълзяха всеки път щом я сложех - явно съдържа някоя съставка която не ми понася.

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина много жалко, че ти е дразнела очите. Dоста неприятно, направо гадно, когато се получава щипане, лютене, сърбеж и т.н. Аз също съм потърпевша от очната линия на Sephora. Имам я в зелено, стои прекрасно, издръжлива е, но на мен не ми понася :С

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна публикация! :)В понеделник отивам и купувам и двете неща, защото утре не работят. А само да те питам на очната линия четчицата каква е, в смисъл като на маркер или самата очна линия се отваря като спиралите, не знам дали ме разбра, но все пак. :D

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ти! Отваря се като спирала, а самата четчица е тънка ( с косъмчета), като на лак за рисуване :)

    ОтговорИзтриване
  7. Тъкмо навреме ми дойде това ревю. Очната ми линия е на свършване и тази явно ще я замести. Сенките също изглеждат примамливо, страхотна пигментация. :))

    ОтговорИзтриване
  8. Хихи, радвам се :)Дано ти хареса, така както на мен :)

    ОтговорИзтриване