вторник, 14 август 2012 г.

NOTD: Catherine Arley 923

   Здравейте момичета! Днес ще ви покажа един мои много любим  лак. Тъй като е доста тъмен най-често го нося зимата, но като ми домъчнее за него независимо от сезона няма как да не се лакирам с него и да му се радвам през зялото време. Вижте го как стои:
( извинявам се предварително за качеството на снимкитe)


- Цвят. Цветът е тъмно кърваво червено. Съдържа сребристи блестящи частици, които на светлина го правят да изглежда не толкова тъмен, а по-скоро озаряващо и някакси привлича погледите.
- Покривност. Тук ще получи само похвали. Много е покривен, дори нанесен само веднъж стои прекрасно.
- Издръжливост. Всички лакове на тази марка освен прекрасните си цветове, ниската си цена, идеалната си покривност, могат да се похвалят и с трайността си. Нанесен върху ноктите издържа около 5-7 дни, като ще са износени само връхчетата. Този лак го имам вече година и половина и още не е засъхнал. Като се замисля имам доста от тях от бая време и консистенцията изобщо не им се е променила. В най-лошия случай може да е станал с една идея по гъстичък.


- Съдържание. Както всички лакове на тази марка съдържа 14 мл. продукт.


   Снимките са правени на петия ден от поставянето на лака. Ако ви притесняват по някакъв начин сребристите блестящи частици, марката предлага и изчистен вариант на същия цвят с номер 179. 
   Надявам се да съм била полезна. Присъединете се и към Facebook страницата ми тук. Пишете ми и на е-майл: attractivestyle@abv.bg

Поздрави!
Attractive Style



2 коментара:

  1. Имам абсолютно същия и трябва да кажа, че останах очарована от него! Понеже съм голям мързел, когато се отнася до лакиране, бях приятно изненадана, че е доста издръжлив. Беше изборът ми за юни месец и беше лака, който носих най-често <3

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен много ми харесва този цвят! Подходящ е за всеки сезон, което го прави перфектният лак!

    ОтговорИзтриване