сряда, 1 август 2012 г.

Какво си самоподарих за рождения ден?

    Здравейте момичета! Как си прекарвате лятото? Аз съвсем скоро имах рожден ден и разбира се нямаше как да не си самоподаря подарък. Изкарах си прекрасно, празнувах го цели четири последователни дни. Голям купон. Бях организирала на партито игри за надпиване, имаше и награди за спечелилите. С една дума се получи незабравим за мен празник.

   От доста време си търся бели маратонки, които да приличат на обувчици, за да мога да ги нося не само с анцунг, ами с повече тоалети. Обикаляйки по магазините реших да отскоча до  Sofiq Оutlet Center и да посетя Adidas. За мое огромно съжаление обаче всички номера дори и 36 ми бяха големи. Там работи моя много скъпа приятелка и ми извади от склада няколко модели чанти.  Веднага си харесах тези от колекцията на Мissy Еlliot. 
     

   

 Страшно е удобна. Побира доста неща. Стана ми една от любимите чанти, като се има в предвид, че съм им голяма фенка и притежавам скромната  колекция от  над 60  броя, като всяка една от тях си я нося с голямо удовотвие. Разделила съм си ги на категории: зимни, летни, спорти, елегантни, ежедневни, мини чантички,  имам и за официални (изискани) случаи, които са купени специално за някоя рокля или пък за обувки и т.н. Подредени са по цветове. Какво да ви кажа, аз съм типична маниачка на тема аксесоари и всякакви женки изкушения.

 
   Обожавам да съчетавам дрехите с  обувките, гримът, бижутата, маникюрът, педикюрът и всевъзможните аксесоари. Много ми харесва крайният резултат, разбира се не трябва да се получава ефекта на "претруфена и накичена елха". Обичам да съм всеки ден различна и по този начин разнообразявам ежедневието си и си подсилвам както настроението, така  и самочувствието.
   А вие момичета, обичате ли чантите? Много бих се раздвала да видя и вашите. Изпратете ми снимка на ваша любима чанта или аксесоар на емайл attractivestyle@abv.bg, а аз ще направя отделна публикация за вашите любими глезотийки.
Ако не сте посетили страничката ми, можете да го направите тук.
Прекрасен и усмихнат ден.
Поздрави!

Attractive Style

6 коментара:

  1. Много хубава чанта!!! Със здраве да си я носиш.. WOW 60 чанти ще ми е лично на мен една публикация с толкова чанти или поне най-любимите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, изпрати ми твоята колекция, за да те включа в публикацията за "Вашите любими глезотийки" :)

      Изтриване
  2. Маниак на тема чанти, като мен ;дд И аз искам такава публикация. За чантата много е готина и с кеф да си я носиш. Иначе когато бях запалена по спортния стил на обличане Адидас и специално линията на Миси Елиът ми беше много любима и имам доста неща от нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Йеее много се радвам, че има и други маниаци като мен. Изпрати ми снимки на твоите чанти или акцесиоари, за да ги включа в публикацията си на тема "Вашите любими глезотийки" :)

      Изтриване
  3. Много е красива, чудесен подарък си си направила! Аз също обичам чанти. Ще ми се да видя цялата ти колекция :)

    ОтговорИзтриване
  4. Когато си се прибера в България, ще направя ревю на всичките ми чанти или поне на по-голямата част от тях :)

    ОтговорИзтриване