неделя, 26 август 2012 г.

Продуктът, с който се сдобих най-трудно!

   Здравейте  момичета. Замисляли ли сте се с кой продукт сте се сдобили най-трудно? Е аз го направих и веднага се сетих за единичните сенки на Loreal - 009 Permanent Kaki, за които мечтаех от доста време. За съжаление в България се предлагат само 8 нюанса от тях  и точно зеления цвят отсъства от колекцията. Преди известно време се сдобих с  004 Forever Pink и останах страшно доволна от тях, супер издръжливи дори без основа за сенки.  

    


    Сенките са блестящо зелени. Стоят повече от прекрасно. Ели e снимала клип с тях, ето тук. Подходящи са освен за ежедневието, така и за някой специален случай като бал, парти, сватба, вечеря или някое събитие на което искате да изпъкнете, погледите да са във вас и да блестите с  красотата си. Качеството е повече от перфектно. Издържат цял ден и цяла нощ, без изобщо да се използва основа за сенки. Консистенцията му е такава, че по-лесно се нанасят с пръст, отколкото с четка или апликатор. Влюбих се в тях още преди да съм ги получила. Както знаете аз съм маниачка на тема зелено и имам страшно много сенки от този цвят, но определено тези са ми най-любими. Вижте как стоят нанесени върху ръката ми.

  



   Не сa ронливи, което им позволява да се носят на път. Имат си и капаче, което още повече  ги подсигуряват, че няма да има никакви поражения при пренасяне. Мога още много да ги хваля. Ако пътувате в чужбина и ги намерите, купете си ги няма да съжалявате! 


   А вие с кой продукт сте се сдобили най-трудно?

Поздрави!
Attractive Style

6 коментара:

  1. Beautiful color!!!! take a look on my blog and if you like we can follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ОтговорИзтриване
  2. Имам тези сенки и наистина са страхотни! Слагам бял молив на N Y X , преди да сложа сенките. Цвета става доста наситен , не се ронят и най-вече издържат по 8 часа.. цял работен ден. Без молив също са страхотни, но с белия молив под тях стават разкошни!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина са страшно издръжливи, прекрасни са <3

      Изтриване
  3. уникални са!Надявам се скоро да ги открием и в България :))

    ОтговорИзтриване
  4. Тука в Германия има над 20 цвята и всичките са прелестни. Дано попълнят колекцията и в България, за да можем повече момичета да се доберем до тях :)

    ОтговорИзтриване
  5. много красив цвят :)
    Поздрави :)
    http://girlstemptation.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване